Gastenboek

Kleur- en stijladvies

Ik heb van Ellen een kleur en stijladvies gekregen. Zij neemt de tijd en heeft alle aandacht om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste combinaties om het daarna zelf toe te kunnen passen (met de kleurenkaart). In het advies neemt zij alles mee: kleur, stijl, accessoires en make-up. Ik vond het heel waardevol en zeker een aanrader.

Vaktraining Etiquette

Dankjewel voor de toesturing van het beeldmerk en natuurlijk voor de training. Ik vond het leerzaam en nuttig met een duidelijke opbouw en structuur. De delen waar je zelf veel affiniteit mee hebt (interculturele aspecten) vond ik zeer overtuigend en pakkend. Hier komt kennis met ervaring samen en dat is vaak een mooie combinatie. Je was geduldig, had oog voor onze wensen en speelde daar goed op in. En ik ben ook bijzonder blij met de eerlijke feedback die je me gaf op mijn presentatie. Dat is heel leerzaam. Ik ga hier zeker op letten.

Vakopleiding Kleurstylist

Leuke opleiding om meer te weten te komen over kleuren en wat kleur met je doet. Duidelijke leerstof, een ervaren docente met veel kennis en passie voor haar vak, kleine klasjes dus veel 1 op 1 aandacht en een makkelijk te bereiken, fijne en gemoedelijke cursuslocatie.

Stralen na kleuradvies

In een ontspannen sfeer vertelt Ellen op deskundige wijze welke kleuren bij jou passen. Met een kleurenwaaier (die in elk damestasje past) koop je voortaan alleen nog kleding en make-up waar je van gaat stralen!

Relatie Coaching

Helen heeft mijn vriend en mij in 3 sessies enorm geholpen. Dit heeft ze onder andere gedaan door ons inzicht te geven in de verschillen tussen man en vrouw bij het voelen, denken, liefhebben en communiceren. Op deze manier begrijpen we elkaar beter en geven we ook meer aan wat we van de ander nodig hebben.

Kleuradvies

Beste Ellen, Dank je wel voor je advies. Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn waaier. Ik heb mijn kledingkast goed doorgekeken en wat bleek…. De meeste kleren/kleuren die ik in mijn kast had hangen zaten niet in de waaier!! Ik had vooral veel grijs en verder wel kleuren maar gedempte kleuren. En nu met deze waaier met frisse helderen kleuren, heb ik ook al een aantal nieuwe kledingstukken gekocht. Ik vind het erg leuk staan en krijg al complimenten!

Alle modules gevolgd: Kleur, Stijl, Image en Etiquette

Ik heb alle modules (kleur, stijl, imago en etiquette) gevolgd. Een zeer volledige opleiding waarmee je goed als imago consulent aan de slag kunt gaan. Veel geleerd, zeer ervaren docent en een prettige omgeving. Margot van de Water Employability Adviseur - Image consultant

Persoonlijk kleuradvies

Ik heb een ontzettend leuke en gezellige middag gehad bij Ellen voor mijn persoonlijke kleuradvies. Ik ben goed geholpen en geadviseerd- Ellen nam echt de tijd voor me en was eerlijk en vriendelijk. Een persoonlijk kleuradvies waar ik echt iets aan heb!

Vaktraining KLEUR Stylist - all round

Een zeer uitgebreide opleiding die nog veel beter was dan verwacht. Ellen is een bevlogen opleider die echt weet waar ze het over heeft en dit heel goed over weet te dragen. Het creatieve aspect van de opleiding, onder andere het verven om kleuren te ontdekken, spreekt mij ontzettend aan. Het is heel waardevol dat je niet alleen een 'gewone' kleuranalyse kunt uitvoeren na deze opleiding, maar echt opgeleid wordt tot expert die in staat is om heel veel verdieping te bieden aan je toekomstige klanten.

Training Etiquette

Vanaf het allereerste moment heeft Ellen mij op mijn gemak gesteld. Haar warme persoonlijkheid en passie waarmee ze uitlegt en vertelt over al haar eigen ervaringen maakte dit voor mij een geweldige ervaring Een absolute aanrader! Na uitgebreide oriëntatie zijn jullie qua prijs bovendien absoluut de voordeligste!

Training etiquette

Bedankt voor de leerzame training met praktische tips. Hier kan ik in het dagelijks leven zeker wat mee, zowel zakelijk als privé te gebruiken. Super goede gastvrijheid.

Vakopleiding Kleurstylist

Deze uitgebreide vakopleiding Kleur is echt een aanrader! De opdrachten zijn erg afwisselend en goed te vertalen naar de praktijk. De begeleiding en coaching van Ellen Leicher heb ik als zeer positief ervaren. Het is erg fijn om te leren van Ellen- ze is een expert in het vakgebied en weet dit goed over te brengen tijdens de opleiding.

Super stijladvies!

Zaterdag 18 maart als verrassing een stijladvies cadeau gekregen! Ellen is zeer kundig, een echte vakvrouw met enorm veel ervaring en mensenkennis. Heel bijzonder hoe alles op zijn plaats valt tijdens de sessie, heel verhelderend, verrassend en inspirerend! Gisteren sinds lange tijd weer geshopt aan de hand van haar adviezen en ben met minder maar wel fantastische kledingstukken thuisgekomen! Ik kan het iedereen aanraden om bij Ellen een stijladvies te volgen, ik zie het als een waardevolle investering in jezelf! Dank Ellen voor je super stijladvies!

Persoonlijk kleuradvies

Bedankt voor de inspirerende, leerzame en gezellige ochtend! Leuk om te leren kijken naar wat kleuren met je doen. Het verraste mij dat gele en oranje kleuren goed bij mij staan. Die kleuren kleding heb ik niet in mijn kast hangen. Na afloop ben ik meteen de stad in gegaan met mijn kleurenwaaier en heb ik voor het eerst van mijn leven een geel shirt gekocht. Leuk om te zien dat het inderdaad mooi bij mij staat.

Geweldige coaching

Wat een geweldige coaching heb ik mogen ervaren! Het luisterende oor en daarna confronterend, eerlijk coachen zoals ik hoopte, zodat ik nu genoeg handvaten heb om mee door te gaan. Onbewust word je van je eigen handelingen bewust wat je meer inzicht geeft. Ook de mooie teksten die worden gepost op je Facebook zijn zeker de moeite waard voor iedereen om te lezen en er even bij stil te staan.

Zo is shoppen wel leuk!

Ellen bedankt voor je personal shopping service. Afgelopen week heb ik mijn garderobe aangevuld. Ik ga al jaren naar dezelfde winkels en wordt dan wel geholpen, maar ik wist niet zeker of het advies dat ik kreeg wel ECHT bij mij paste. Nadat jij me hebt laten zien wat mijn beste kleuren en stijlen zijn, passend bij mijn persoonlijkheid en openbare functie, voelde ik me al wel meer zeker. Ik vond het heel plezierig dat jij erbij kon zijn. Ik ben zeker blij met de aankopen. Dank ook voor je suggesties via de mail met online tips ter aanvulling van mijn aankopen. Ik wil graag in de toekomst nog eens een beroep op je doen en zal tzt contact met je opnemen. Nogmaals dank voor je support!

Mijn leven na een trauma

'Mijn Leven na een Trauma ' ... na een lange weg van revalidatie, onderzoeken, psychologen, klinieken ... liep ik in juli van dit jaar vast .... dankzij mijn life-coach Helen ben ik na 3 maanden op de juiste weg weer gekomen en heeft zij mij tools gegeven om mijn nieuwe leven weer Shine te geven .... het fijne vond ik ook, dat ze 24/7 voor mij beschikbaar was en soms was dat ook ff nodig .... fijn. Dat er nog mensen bestaan die met je meeleven / meevoelen en weer je oogjes doen laten opengaan ... en de puntjes op de i zetten, geeft rust en overzicht …….. duizendmaal thx en weet dat ik je enorm dankbaar ben dat je mij mijn leven hebt teruggegeven.?

Stijladvies

Afgelopen zaterdag, een super leuk cadeau gekregen van mijn vriendin! Een stijladvies bij Ellen. Wat was dat leuk, en ook heel leerzaam! Wat ik vooral heel bijzonder vond is dat hetgeen wat verteld word, ook word aangetoond met voorbeelden! Omdat je het zelf ziet kan je het ook veel beter begrijpen en aannemen. Ik heb veel geleerd over mezelf en hierdoor zal ik in de toekomst echt op een andere manier gaan shoppen! Dank voor deze leuk middag.

No nonsense coaching

Hoi Helen, bedankt voor je hulp. Na 4 gesprekken een heel andere kijk op dingen gekregen. Geen zweverig gedoe, no nonsense. Ik reed zonder tegenzin naar onze afspraken toe! Bedankt voor je hulp. Gr. Stefan

coaching door Helen

In de zomer van 2015 was het duidelijk dat het een andere kant op moest in ons leven. Maar hoe en waar te beginnen? Helen heeft ons met een aantal gesprekken geholpen om de dingen op een rijtje te zetten. Van baan veranderen gold voor ons beiden. , de wereld op z'n kop. Met de nuchtere, no nonsens benadering van Helen, konden we een soort van helikopter view behouden. Dank je wel Helen voor je support!

Kleur- en stijladvies

Wat een inspirerende middag hebben mijn moeder en ik bij Ellen gehad! Het was alsof we een nieuwe wereld binnen traden. Ellen nam eerst de tijd voor uitleg van de kleurenleer en wat kleuren voor je kunnen doen. De analyse die volgde was voor ons beiden een verrassing- nieuwe kleuren deden hun intrede. Ook dit deed ze op een rustige en prettige manier. Hierna besteedde ze aandacht aan ons figuur en onze stijl, waardoor we nu beter weten wat ons staat en bij ons past. We hebben die middag echt iets nieuws geleerd. Dit gaf en geeft ons energie en de inspiratie om eens iets anders aan te doen en nieuwe combinaties uit te proberen. Wij gaan in elk geval niet meer zonder kleurenkaart de stad in. Met de adviezen van Ellen is het winkelen een stuk leuker geworden! Dini en Conny

Bedankt voor je coachen

Ik vond het fijn om mijn ingewikkelde relaties/situaties te bespreken met je. Hierdoor overzie je situaties en krijg je zelfvertrouwen. (H)erkenning was voor mij belangrijk. Ik ken de sterke en zwakke kanten in mijn relatie met mijn man en kinderen. Nu jezelf zien te veranderen (geldt voor ons samen)… Ik voel me op het moment weer sterk.

Coaching

Ik weet als geen ander hoe Helen werkt. De omschrijving die op deze site staat is helemaal waar. Door jouw coaching blijf ik meer bij mezelf. Je opent ogen, houdt spiegels voor, neemt geen blad voor de mond, maar het allerbelangrijkste voor mij is dat je oprecht bent. Met alles. Hoop dat er veel mensen Veel van je gaan leren de komende tijd. Zou fantastisch zijn. Ik weet hoe t voelt!! Bedankt voor wie je bent! Liefs Astrid

Kleur en stijl

Een leuke ochtend bij Ellen gehad met een uitgebreid kleur- en stijladvies. Heel praktisch en zo toepasbaar!

Kleuradvies

Sinds ik bij Ellen geweest ben, kijk ik heel anders naar kleding en stoffen. Ze heeft niet alleen bepaald wat voor kleuren en stijlen mij mooi staan, maar ook de theorie daarachter uitgelegd en het effect aan me laten zien. Ik zat in daglicht voor een spiegel en kreeg kragen met verschillende kleuren om. Het was echt apart en leuk om te zien hoe het effect op mijn uiterlijk bij de ene kraag heel anders (en mooier) was dan bij de andere! En ik had helemaal niet het idee dat me wat werd wijsgemaakt- ik zag het namelijk allemaal zelf in de spiegel. Gelukkig bleken mijn ideale kleuren redelijk overeen te komen met de kleuren die ik mooi vind, en hoef ik dus niet mijn hele garderobe weg te gooien -). Maar bij de aanschaf van nieuwe kleding ga ik zeker de kleurenwaaier ernaast houden, om alleen nog dingen te kopen waarin ik er echt goed uit zie!

Kleuranalyse

Mijn broers en ik hebben onze moeder een kleuranalyse bij Colourful cadeau gedaan, en ze vond het super! Ik mocht mee, en heb tussen neus en lippen door ook heel wat opgestoken! Had zelf ergens anders al eens een kleuranalyse laten doen, maar was daar met meer vragen dan antwoorden vertrokken. Ellen heeft me uitgelegd hoe ik mijn kleurenwaaier kan gebruiken en me geholpen een voor mij perfecte kleur lippenstift te vinden. Mijn moeder en ik hebben veel opgestoken van alle uitleg, en het bekijken hoe verschillende kleuren mijn moeder stonden was leuk en verhelderend. Fijn ook dat er onderscheid werd gemaakt in twaalf verschillende types (in tegenstelling tot vier). Een heel geslaagde middag, waar we alle komende dagjes winkelen profijt van kunnen gaan hebben. Top!

Stralen door kleuradvies

Dankzij het persoonlijk kleuradvies voor mijn kleding en make-up weet ik wat bij me past en waarbij ik het beste naar voren kom. Ik neem de kleurenwaaier mee als ik ga winkelen en heb al meerdere seizoenen een zeer geslaagde garderobe samengesteld. Door de passie van Ellen draag ik nu kleding met kleuren die me laten stralen!

Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)