Gastenboek

Kleur- en stijladvies

Ik heb van Ellen een kleur en stijladvies gekregen. Zij neemt de tijd en heeft alle aandacht om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste combinaties om het daarna zelf toe te kunnen passen (met de kleurenkaart). In het advies neemt zij alles mee: kleur, stijl, accessoires en make-up. Ik vond het heel waardevol en zeker een aanrader.

Vaktraining Etiquette

Dankjewel voor de toesturing van het beeldmerk en natuurlijk voor de training. Ik vond het leerzaam en nuttig met een duidelijke opbouw en structuur. De delen waar je zelf veel affiniteit mee hebt (interculturele aspecten) vond ik zeer overtuigend en pakkend. Hier komt kennis met ervaring samen en dat is vaak een mooie combinatie. Je was geduldig, had oog voor onze wensen en speelde daar goed op in. En ik ben ook bijzonder blij met de eerlijke feedback die je me gaf op mijn presentatie. Dat is heel leerzaam. Ik ga hier zeker op letten.

Vakopleiding Kleurstylist

Leuke opleiding om meer te weten te komen over kleuren en wat kleur met je doet. Duidelijke leerstof, een ervaren docente met veel kennis en passie voor haar vak, kleine klasjes dus veel 1 op 1 aandacht en een makkelijk te bereiken, fijne en gemoedelijke cursuslocatie.

Stralen na kleuradvies

In een ontspannen sfeer vertelt Ellen op deskundige wijze welke kleuren bij jou passen. Met een kleurenwaaier (die in elk damestasje past) koop je voortaan alleen nog kleding en make-up waar je van gaat stralen!

Relatie Coaching

Helen heeft mijn vriend en mij in 3 sessies enorm geholpen. Dit heeft ze onder andere gedaan door ons inzicht te geven in de verschillen tussen man en vrouw bij het voelen, denken, liefhebben en communiceren. Op deze manier begrijpen we elkaar beter en geven we ook meer aan wat we van de ander nodig hebben.

Kleuradvies

Beste Ellen, Dank je wel voor je advies. Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn waaier. Ik heb mijn kledingkast goed doorgekeken en wat bleek…. De meeste kleren/kleuren die ik in mijn kast had hangen zaten niet in de waaier!! Ik had vooral veel grijs en verder wel kleuren maar gedempte kleuren. En nu met deze waaier met frisse helderen kleuren, heb ik ook al een aantal nieuwe kledingstukken gekocht. Ik vind het erg leuk staan en krijg al complimenten!

Alle modules gevolgd: Kleur, Stijl, Image en Etiquette

Ik heb alle modules (kleur, stijl, imago en etiquette) gevolgd. Een zeer volledige opleiding waarmee je goed als imago consulent aan de slag kunt gaan. Veel geleerd, zeer ervaren docent en een prettige omgeving. Margot van de Water Employability Adviseur - Image consultant

Persoonlijk kleuradvies

Ik heb een ontzettend leuke en gezellige middag gehad bij Ellen voor mijn persoonlijke kleuradvies. Ik ben goed geholpen en geadviseerd- Ellen nam echt de tijd voor me en was eerlijk en vriendelijk. Een persoonlijk kleuradvies waar ik echt iets aan heb!

Vaktraining KLEUR Stylist - all round

Een zeer uitgebreide opleiding die nog veel beter was dan verwacht. Ellen is een bevlogen opleider die echt weet waar ze het over heeft en dit heel goed over weet te dragen. Het creatieve aspect van de opleiding, onder andere het verven om kleuren te ontdekken, spreekt mij ontzettend aan. Het is heel waardevol dat je niet alleen een 'gewone' kleuranalyse kunt uitvoeren na deze opleiding, maar echt opgeleid wordt tot expert die in staat is om heel veel verdieping te bieden aan je toekomstige klanten.

Training Etiquette

Vanaf het allereerste moment heeft Ellen mij op mijn gemak gesteld. Haar warme persoonlijkheid en passie waarmee ze uitlegt en vertelt over al haar eigen ervaringen maakte dit voor mij een geweldige ervaring Een absolute aanrader! Na uitgebreide oriëntatie zijn jullie qua prijs bovendien absoluut de voordeligste!

Training etiquette

Bedankt voor de leerzame training met praktische tips. Hier kan ik in het dagelijks leven zeker wat mee, zowel zakelijk als privé te gebruiken. Super goede gastvrijheid.

Vakopleiding Kleurstylist

Deze uitgebreide vakopleiding Kleur is echt een aanrader! De opdrachten zijn erg afwisselend en goed te vertalen naar de praktijk. De begeleiding en coaching van Ellen Leicher heb ik als zeer positief ervaren. Het is erg fijn om te leren van Ellen- ze is een expert in het vakgebied en weet dit goed over te brengen tijdens de opleiding.

Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)