Informatiepagina's

Metamorfose en reacties


ELLEN

Ellen is een warm kleurentype, ze heeft een lichte huid met sproetjes en blauwe ogen. De frisse kleuren uit het lentepalet staan haar goed.
 

De kleur zwart maakt het gezicht bleek en hard, lijnen en onregelmatigheden worden geaccentueerd.
 


Koraalroze, warmwit, oranje-rood, turqoise, paars en appelgroen maken het gezicht zachter.
 

Deze combinatie staat Ellen niet zo goed, het jasje is te lang in combinatie met de rok. Ook de roklengte is niet zo mooi: hij eindigt op het dikste deel van de kuit, dit maakt gauw plomp.Deze styling is ook niet goed, de kleuren kloppen wel en ook de lengte van het jasje ten opzichte van de rok is beter, maar de snit is te recht voor het ronde figuur van Ellen. Hierdoor lijkt ze kilo's zwaarder.

Zo kan het ook! Ellen komt het beste uit in getailleerde kleding, die soepel valt, in pittige warme kleuren.
 

Business


Business casual


Feestelijk
Casual

HELEN


Helen is een koel kleurentype, ze heeft blauwgrijze ogen en een rose ondertoon in haar huid. Kleuren die te veel geel bevatten zoals limegroen, legergroen en oranjerood flatteren haar daarom minder. De legergroene kleur (midden), is bovendien te mat voor haar contrastrijke uiterlijk.Heldere kleuren met een blauwe ondertoon staan mooi bij Helen: kobalt blauw, tomaatrood, antraciet, marine en koelgroen.

Reacties van klanten


LEON EN GERIEKE
We zijn enthousiast geraakt door een zus die er altijd perfect uitziet. Ze had een kleur en stijl analyse gedaan en weet dus precies wat haar mooi staat. Dat wilden we ook graag. Zodoende hebben wij een afspraak gemaakt om een analyse van ons te laten maken. Na deze analyse moesten we even wennen, onze nieuwe kleuren pasten niet meer bij elkaar, omdat we allebei een ander palet hebben. Maar toen we gingen passen in winkels bleek wel dat we er individueel veel mooier uitzagen. 
In de winkels kunnen we inmiddels hele rekken met kleding overslaan, waar onze kleur toch niet bij hangt. 
Hebben we na de analyse al onze oude kleren weggegooid? Nee, combineer het met een goede kleur en je kunt het nog prima aan. Wel zorgen we dat alle nieuwe kleding in het palet zit. Alle nieuwe dingen kunnen gecombineerd worden, zodat je niet hoeft na te denken wat je aantrekt. Het geeft een veilig gevoel dat je weet dat het goed staat wat je aanhebt. De reacties uit de omgeving zijn dan ook motiverend en doen je zelfvertrouwen groeien. Het scheelt tijd met winkelen en tijd met kleding uitzoeken 's morgens. Ook scheelt het geld omdat je geen miskopen meer doet en je meerdere stellen kunt maken uit een paar setjes kleding.
 
Het advies was volledig en duidelijk en we kregen allerlei tips waar we dagelijks nog wat aan hebben. We kregen advies over ons figuur en wat voor modellen je mooi staan, de kleuren die je gezicht ophalen, de vorm en kleur van de accessoires, de vorm van je bril, ceintuur, tas, schoenen etc. Kortom heel compleet. Ook kreeg Gerieke een make-up advies met kleuren die ze nu dagelijks gebruikt. Bij alles wat we kopen weten we nu dat het goed is, en of het nu in de mode is of niet, je weet dat het jou staat en mooi maakt en daar kan geen mode tegenop. Als ik soms toch twijfel of niet goed weet hoe ik bepaalde dingen moet combineren, kan ik altijd terecht met vragen bij Ellen Leicher. Vooral met speciale gelegenheden is het fijn om even een bevestiging of een tip te krijgen. 
 
De service is dus optimaal en we genieten er dagelijks van. 
 
 
 
 

Share our website

Like Colourful

Quicklinks

Twitter