Informatiepagina's

Imago Coach Ellen


Ellen Leicher is Image Consultant, zij heeft haar eigen bedrijf COLOURFUL te Gouda. Colourful is een van de grotere bureau's in Nederland. Sinds 1999 hebben ongeveer 6000 mensen (zowel prive als via een bedrijf) een imago-consult gekregen van Colourful.
 
Mijn passie: mensen laten stralen!
Dit doe ik met mijn kledingadviezen, ik zorg er voor dat je bewuste keuzes kunt maken. Je kunt hierdoor meer genieten van uw eigen uniekheid, je krijgt meer zelfvertrouwen en.... haalt meer rendement uit je kledingkast. Je garderobe perfect op jou afgesteld, nooit meer misgrijpen, altijd zelfverzekerd zijn over je uitstraling...wie wil dat niet.

Een kleuradvies laat zien dat bepaalde nuances van kleuren je meer flatteren dan andere. Een kleuradvies maakt je ook bewust van de boodschap die kleuren kunnen hebben, met kleurgebruik kunt je je eigen stemming en die van anderen beïnvloeden. Kleding is meer dan zomaar bedekking.

Bij een stijladvies leer je hoe jij je eigen lichaam optimaal kleedt en ga je jouw eigen stijl herkennen en ontwikkelen. Een eigen stijl vertelt een verhaal over wie jij bent. Wat is jouw verhaal....?
Daarnaast laat ik zien hoe je met lichaamstaal extra kracht kunt uitstralen en effectiever communiceert. 
Kennis van etiquette en zakelijke omgangsvormen maken het plaatje compleet.

Of het nu gaat om een presentatie, sollicitatie of een sociale bijeenkomst, je haalt het beste uit jezelf. JIJ STAAT AAN DE WIEG VAN JOUW EIGEN SUCCES!

Voor wie?
In samenwerking met trainingsbureau Boertien en Partners ontwikkelde zij de workshop 'De eerste indruk' die in Company aangeboden is o.a. bij KPN-telecom en de KEMA. Deze workshop omvat verschillende aspecten van non-verbale communicatie en persoonlijke presentatie.
Daarnaast heeft zij op freelance basis kleurenworkshops voor KNIPMODE (VNU tijdschriften) en V&D gegeven.

Andere klanten 
TU Delft, ANWB Gouda, ANWB Rotterdam Alexandrium, ANWB Regio midden, GlaxoSmithKline, YACHT Interim Professionals, Sogeti Nederland BV, OPG Medico, OPG Distrimed, Unimills BV, Heerema Marine Contractors Nederland BV, Profitwise, Electrolux Nederland BV, Ministerie van Landbouw, Ministerie van OCW, VGBouw, Incentive World, Getronics PinkRoccade, The Companions BV, de NVD (Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses), Secretaresse Netwerk, ProRail, RIAGG, GITP, Kraamzorg Delfland, Siemens, NS Reizigers, Rabobank Nederlek, Camerik Voortman bv, ROC Brabant, ROC Gouda, Maggy's mode, Huisartsenpraktijk Roelofs/van der Salm-Oegstgeest, Apotheek Bernisse Spijkenisse, Golfbaan IJsselweide.

Ellen verscheen op tv om te praten over haar werk als kleur- en stijladviseur. Zij was te gast bij het programma 'Welkom Wehkamp' op SBS6 met presentatrice Manon Thomas.
 
   
Bij Colourful kunt u terecht voor het inwisselen van de Beauty en Wellness bon. Ellen Leicher is lid van de VIP, de Vereniging van Image Professionals. Een aantal jaren heeft zij in het bestuur van deze vereniging gezeten.

Ook heeft zij, als een van de weinigen in Nederland, In 2008 heeft met goed gevolg het theorie examen van de Amerikaanse organisatie AICI (Association Image Professionals International) afgegelegd.


Sinds 2013 is Ellen Leicher Eigenaar/Partner bij Image Masters, platform voor gerenommeerde opleiders voor Image Consultants en Personal shoppers.
Image Masters houdt zich niet alleen bezig met opleiding en (bij)scholing (nationaal en internationaal), maar ook met innovatie en productontwikkeling. Image Masters is bijvoorbeeld de motor achter de online cursus KleurBEWUST - modieus met kleur voor zelfbewuste vrouwen
Image Masters biedt daarnaast ook netwerkondersteuning.
Sinds 2017 is Image Masters overgegaan in een kwaliteislabel voor opleidingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share our website

Like Colourful

Quicklinks

Twitter