Informatiepagina's

Imago Coach Ellen


 
Onlangs is Ellen gestopt met haar werkzaamheden als Imago Coach. Na meer dan 20 jaar met veel plezier gewerkt te hebben met mensen aan hun zichtbaarheid en zelfvertrouwen is het nu tijd voor een andere weg: meer tijd voor familie en gezin, reizen en......het maken van exclusieve sieraden van natuurlijke materialen. Met haar ervaring als imago coach kan zij je als geen ander adviseren bij de keuze van een sierraad. Zo weet je zeker dat je iets koopt dat bij jou past! 
Meer over Ellen
Ellen de Bakker was Image Consultant, zij heeft haar eigen bedrijf COLOURFUL te Gouda in 1998 opgericht. Colourful was een van de grotere bureau's in Nederland. Sinds 1999 hebben ongeveer 6000 mensen (zowel prive als via een bedrijf) een imago-consult gekregen van Colourful. 

Lees hieronder meer over Imago Coaching.

Mijn passie: mensen laten stralen!
Dit doe ik met mijn kledingadviezen, ik zorg er voor dat je bewuste keuzes kunt maken. Je kunt hierdoor meer genieten van uw eigen uniekheid, je krijgt meer zelfvertrouwen en.... haalt meer rendement uit je kledingkast. Je garderobe perfect op jou afgesteld, nooit meer misgrijpen, altijd zelfverzekerd zijn over je uitstraling...wie wil dat niet.

Een kleuradvies laat zien dat bepaalde nuances van kleuren je meer flatteren dan andere. Een kleuradvies maakt je ook bewust van de boodschap die kleuren kunnen hebben, met kleurgebruik kunt je je eigen stemming en die van anderen beïnvloeden. Kleding is meer dan zomaar bedekking.

Bij een stijladvies leer je hoe jij je eigen lichaam optimaal kleedt en ga je jouw eigen stijl herkennen en ontwikkelen. Een eigen stijl vertelt een verhaal over wie jij bent. Wat is jouw verhaal....?
Daarnaast laat ik zien hoe je met lichaamstaal extra kracht kunt uitstralen en effectiever communiceert. 
Kennis van etiquette en zakelijke omgangsvormen maken het plaatje compleet.

Of het nu gaat om een presentatie, sollicitatie of een sociale bijeenkomst, je haalt het beste uit jezelf. JIJ STAAT AAN DE WIEG VAN JOUW EIGEN SUCCES!

Voor wie?
In samenwerking met trainingsbureau Boertien en Partners ontwikkelde zij de workshop 'De eerste indruk' die in Company aangeboden is o.a. bij KPN-telecom en de KEMA. Deze workshop omvat verschillende aspecten van non-verbale communicatie en persoonlijke presentatie.
Daarnaast heeft zij op freelance basis kleurenworkshops voor KNIPMODE (VNU tijdschriften) en V&D gegeven.

Andere klanten 
TU Delft, ANWB Gouda, ANWB Rotterdam Alexandrium, ANWB Regio midden, GlaxoSmithKline, YACHT Interim Professionals, Sogeti Nederland BV, OPG Medico, OPG Distrimed, Unimills BV, Heerema Marine Contractors Nederland BV, Profitwise, Electrolux Nederland BV, Ministerie van Landbouw, Ministerie van OCW, VGBouw, Incentive World, Getronics PinkRoccade, The Companions BV, de NVD (Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses), Secretaresse Netwerk, ProRail, RIAGG, GITP, Kraamzorg Delfland, Siemens, NS Reizigers, Rabobank Nederlek, Camerik Voortman bv, ROC Brabant, ROC Gouda, Maggy's mode, Huisartsenpraktijk Roelofs/van der Salm-Oegstgeest, Apotheek Bernisse Spijkenisse, Golfbaan IJsselweide.

Ellen verscheen op tv om te praten over haar werk als kleur- en stijladviseur. Zij was te gast bij het programma 'Welkom Wehkamp' op SBS6 met presentatrice Manon Thomas.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share our website

 ellenleicher

Quicklinks

Twitter